Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi elárulta, miért volt annyira eleven a döntőben

Tóth Gabit így még nem láthattuk a színpadon, rendkívül eleven volt, nagyon pörgött a Sztárban Sztár All Stars döntőjében.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi közvetlen a döntő előtt esett ki, de miután sok dicséretet kapott a zsűritől, illetve legbelül is úgy érezte, jól utánozta Azahriah-t, mondhatni a csúcson köszönt el. Már csak amiatt sem szomorkodott, mert rövidesen indul a Dancing with the Stars új évada, aminek ő lesz az egyik főszereplője.

Gabi ettől függetlenül ott volt a Sztárban Sztár All Stars döntőjében, méghozzá szereplőként. Egy közös produkciót adott elő más kiesett versenyzőkkel, ami végül nagy sikert aratott, minden remekül érezte magát. Soron kívül Orbán Viktor: pánikolnak a nyugati vezetők

A zsűrinek is feltűnt, hogy Gabi messze aktívabb volt a többieknél, le-fel rohangált, ugrált, hozta a karaktert. Tilla megjegyezte, ennyire elevennek még nem látta Gabit a színpadon, amire az énekesnő azt mondta, imádta ezt az egészet.

Gabi elmagyarázta, egyszerűen csak jól akarta utánozni a karaktert, illetve jó kedve volt. Annyira fel volt pörögve, hogy idő előtt ment le a színpadról, majd jelezték neki, hogy még jöjjön vissza, mert nincs vége az értékelésnek.