Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

A Fidesz elmondta, milyen embernek tartják Magyar Pétert

A Fidesz osztja kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás véleményét Magyar Péterről, a Tisza Párt elnökéről.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (középen) a párt demonstrációján az MTVA óbudai székháza elõtt 2024. október 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Magyar Péter nemrég Szlovéniába utazott egy fontos nemzetközi esemény miatt, ahol beszédet tartott a Tisza Párt színeiben. A helyi párt maximálisan támogatja Varga Judit volt férjét abban, hogy ő legyen Magyarország következő miniszterelnöke.

Menczer Tamás már távolról sem, a Fidesz kommunikációs igazgatója alig várja, hogy személyesen olvasson be neki, ne csak a közösségi médián, a sajtón keresztül. Magyar azonban továbbra is kizárólag Orbán Viktor miniszterelnökkel hajlandó vitázni a kormánypárt részéről. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Erre még várnia kell egy darabig, lehetséges, hogy 2026-ig, amikor megtartják a soron következő országgyűlési választásokat. A Fidesz vasárnap reggel újabb posztot tett közzé Magyar Péterről, amiben igazat adnak Menczer Tamásnak, aki többek között egy fogott és irányított embernek tartja az ellenzéki politikust.

„Magyar Péter egy fogott, irányított ember. Brüsszel és Manfred Weber embere.Meg kell védenünk tőlük hazánkat.” – szögezte le Menczer Tamás a véleményét.

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.