Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárban Sztár All Stars: megszólalt Gubik Petra a váratlan második helye után

Gubik Petra első helye nem lehetett kérdés a Sztárban Sztár All Starsban, majd végül mégsem övé lett az aranyérem.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Gubik Petra egy nagyon nehéz feladattal mutatkozott be a döntőben Rúzsa Magdi oldalán, amit ennek ellenére megugrott. Stohl András szerint szándékosan adtak neki ilyen feladatot, hogy szorosabbá tegyék általa a nagy finálét, amit rengetegen követhettek figyelemmel a TV2 képernyőjén.

Tompos Kátyaként tökéletes volt Petra, aki eredetileg színésznő, de egészen nyugodtan szerepelhetne énekesnőként is. Érdekes lett volna látni, meddig jut a Megasztár új évadában, mert könnyen lehet, megnyerte volna a tehetségkutatót. Ezt már soha nem tudjuk meg, viszont az meglepetés, hogy végül második lett, így az aranyérem Peter Srámekhez került. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

„Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy itt lehettem az All Starsban. Szeretném megköszönni a sminkeseknek, a maszkosoknak, a ruhásoknak, Lajtai Katinak, tényleg mindenkinek… fény, hang… mindenkinek, aki a stúdióban velünk dolgozott. A csodálatos zsűrinek, hogy hétről hétre értékeltek, méltattak bennünket, hogy készültek belőlünk.”

„A csapatnak, akik között szerepelhettem. Tényleg, egytől egyig mindenki egy csodaember. Neked is köszönöm szépen.” – fogalmazott Tillának Petra. „És a közönségnek, hogy szavaztak ránk, nyomon követték a műsort. Tényleg nagyon szépen köszönjük ezt az elmúlt időszakot.”

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.