Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárban Sztár All Stars döntő: így fogadta a negyedik helyet Puskás Peti (videó)

Várható volt, hogy Puskás Peti lesz a negyedik helyezett a Sztárban Sztár All Stars döntőjében, de így is nagyon elégedett lehet.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Véget ért a Sztárban Sztár All Stars, lezajlott a döntő, aminek legvége hozott egy váratlan csavart is, ugyanis Peter Srámek nyert, noha korábban a többség már elkönyvelte Gubik Petra győzelmét. Végül második helyen zárt Petra, aki a műsor hatására olyan zenei karriert futhat be, mint csak nagyon kevesen.

Puskás Peti esett ki elsőként a döntőből, akinek kapcsán Lékai-Kiss Ramóna azt mondta, ő érdemelné meg a legjobban a győzelmet. Peti többször volt veszélyzónás, hiába nyújtott jobbnál jobb teljesítményeket, eleinte nemigazán akartak rá szavazni az emberek. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Később szerencsére fordult a kocka, bár azon senki nem lepődött meg, hogy végül negyedik lett. Egyszerűen a másik három versenyző mögött nagyobb támogatottság állt a verseny során, ugyanakkor ez semmit nem von le Peti érdemeiből, kiváló volt.

Úgy fogalmazott, fantasztikus, csodálatos volt számára ez az utazás, külön köszönetet mondván a zsűrinek, akiknek szavai meghatották. „Megtiszteltetés volt veletek itt állni a színpadon.” – mondta a társainak Puskás Peti. „Remélem, a szüleim is büszkék rám.”

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.