Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi elemi erővel tért vissza a Sztárban Sztár All Starsban, nagyon pörgött (videó)

Tóth Gabi visszatért a színpadra a Sztárban Sztár All Stars döntőjében, méghozzá a 70-es éveket idézve.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi párja nemrég elárulta, nem beszél Krausz Gáborral, ami megosztotta az emberek véleményét. Voltak, akik Gábor oldalára álltak a kérdésben, míg mások igazat adtak Papp Máté Bencének, aki mindvégig kitartott az énekesnő mellett.

Gabi és Máté megkettőzött erővel készülnek a következő hétvégén induló Dancing with the Stars új évadára. Előtte azonban Gabinak volt még egy jelenése a Sztárban Sztár All Stars döntőjében, ám nem egyedül lépett színpadra. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

A Saragossa Bandet utánozták a 70-es évekből, illetve a 80-as évek elejéről. Akkor voltak pályájuk csúcsán, és még ma is szórakoztatóak tudnak lenni azok a dalok, amik akkor születtek, évtizedekkel ezelőtt. Tipikusan bulis diszkóslágerek, melyeket az ember nagyon szívesen hallgat egy tengerparti helyszínen.

A zsűri is jól szórakozott, megvolt a bulis hangulat, amiről Tóth Gabi külön gondoskodott. Így még nem láttuk őt pörögni, maximálisan elengedte magát, addig Tolvai Reni abszolúte komolyan vette az éneklést, de ez így volt jó.

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.