Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Elvitték az ötöslottó rekordmagas főnyereményét

Egy játékos 6,613 milliárd forinttal gazdagodott az ötöslottó legutóbbi sorsolásán.

...svg content...Fotó: Unsplash/dylan nolte
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

Történelmi jelentőségű nyereményt osztott ki a Szerencsejáték Zrt. az ötöslottó sorsoláson, ugyanis a 42. heti húzáson egy szelvény tulajdonosa 6,613 milliárd forinttal gazdagodott, ami minden idők legnagyobb hazai lottónyereménye.

A szerencsés számkombináció, amely a főnyereményt eredményezte a 3, 10, 12, 13 és 33 volt. A főnyeremény mellett számos kisebb összegű nyeremény is kiosztásra került. A négy eltalált számmal rendelkező 147 szelvény egyenként 545 925 forintot ér, míg a hármas találattal büszkélkedő 10 767 játékos 9845 forintot vihet haza. A két helyes tippet tartalmazó 189 166 szelvény tulajdonosai pedig 1720 forinttal lettek gazdagabbak. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

A Jokeren ezúttal nem volt telitalálatos szelvény, a 356911-es nyerőszám-kombinációra senki sem tippelt helyesen, így a következő héten várhatóan 88 millió forintos főnyereménnyel folytatódik a játék.

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.