Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megdöntötték Hosszú Katinka egyik régi nagy világcsúcsát

Egy 2017-es világcsúcs dőlt meg most, ami egészen eddig a pontig Hosszú Katinka nevéhez fűződött.

...svg content...Fotó :A késõbbi bronzérmes Hosszú Katinka a nõi 200 méteres vegyesúszás döntõjében az úszó országos bajnokságon a Duna Arénában 2024. április 9-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az elmúlt napokban sokat hallhattuk Hosszú Katinka nevét a sajtóban, aminek kevésbé örülhetett, miután Shane Tusup, a volt férje és egykori edzője kemény üzenetet fogalmazott meg számára. Mindez sokaknak nem volt szimpatikus, de akadtak olyanok is, akik igazat adtak Tusupnak.

Hosszú Katinka másnap válaszolt, hosszú üzenetet küldött a volt edzőjének, akivel egykor nyerő párost alkottak, az élet minden területén. Közben az amerikai Gretchen Walsh megdöntötte Hosszú Katinka rövidpályás világcsúcsát 100 méteres vegyesúszásban, amit még 2017-ben állított fel a legendás olimpiai bajnok. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

A swimswam szakportál beszámolója szerint a Virginia egyetem 21 éves versenyzője a Florida elleni, 25 méteres medencében rendezett párharcban 55.98 másodperc alatt teljesítette a számot, így több mint fél másodpercet javított a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú 2017-es, 56.51-es rekordján.

A nyáron Párizsban váltótagként két olimpiai aranyat, egyéniben 100 méter pillangón ezüstérmet nyerő Walsh remek formában van, hiszen a világcsúcsa előtt három számban is rövidpályás amerikai rekordot úszott nem egészen egy óra leforgása alatt.

Liner/MTI

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.