Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Két nagyon csinos magyar rendőrnő, akik szolgálnak és védenek

Magyarországon a rendőrnők is nagyon csinosak, akik szolgálnak és védenek, vigyáznak a rendre, többek között a Dunakanyarnál is.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

A rendőrség is bátran alkalmaz nőket, akik ugyanazon a kiképzésen esnek át, hiszen fontos, hogy a lehető legjobbak legyenek. Egyre többen és többen vannak, akik ezt a hivatást választják nőként, ami jó és fontos hír.

Kiváló munkát végeznek, számos példát láthattunk már erre az évek múltán, és biztosan fogunk is még. Mi pedig büszkék vagyunk rájuk, hiszen nőként nyilván több atrocitás érheti őket odakint a bűnözőkkel szemben, amit kezelniük kell. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

Ezúttal a Dunakanyarból jelentkezett két nagyon csinos rendőrnő, akik ugyancsak a rendre és ránk vigyáznak. Rövid időn belül több mint 3,2 ezer like érkezett a posztra, ami elismerésreméltó, mi pedig jó munkát kívánunk nekik.

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.