Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárban Sztár All Stars: Peter Srámek Szinetár Dóraként is megsiratta a nézőket (videó)

Kasza Tibi egy ideje nem énekelt a TV2 képernyőjén, de a Sztárban Sztár All Stars döntőjében kivételt tett Peter Srámekkel.

...svg content...Fotó: TV2
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Peter Srámek örült, hogy Kasza Tibivel közösen énekelhet együtt, mert magasan értékeli a tehetségét. Sőt, az egyik legjobb előadónak tartja, ami komoly elismerés egy ilyen hangtól, hiába van közöttük jelentős korkülönbség.

Kasza Tibinek nem kellett átalakulnia, magát adhatta, addig Peter Srámek megint nővé változott. Szinetár Dórát kellett utánoznia, ami már önmagában komoly kihívás, viszont nem lehetetlen, főleg számára. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

Rendkívül megható volt, Srámek szenzációsan alakította Dórát, a legkisebb mértékben sem paródiának hatott. Többek elsírták magukat, mintha valóban egy nő állt volna a színpadon, az egyik legmeghatóbb produkció volt ez a Sztárban Sztár All Starsban.

Lékai-Kiss Ramóna nemcsak könnyezett, hanem sírt is, egyszerűen gyönyörű volt az előadás. Úgy fogalmazott Rami, olyasvalamit élt át, ami egészen a szívéig hatott, és őszintének érzett minden egyes hangot, amit hallott.

Kasza Tibi is csak jókat tudott mondani Srámek teljesítményéről, szerinte világszinten is kuriózum férfiként így énekelni női hangon. Egy plafon nélküli tehetségnek tartja, aki szerinte nem hiszi el, hogy megnyerheti a versenyt, márpedig ő neki adná a győzelmet.

Betelt a pohár a Debrecen szurkolóinál: „Elég volt, felelősöket akarunk látni”

Teljes mértékben betelt a pohár a Debrecen szurkolóinál az NB1-ben, felelősöket akarnak látni, még mielőtt kiesnek az NB2-be.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.