Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárban Sztár All Stars döntő: Gubik Petra megugrotta a megugorhatatlant, Stohl András kimondta

A Sztárban Sztár All Stars döntőjében Gubik Petra Rúzsa Magdival énekelt közösen.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Rúzsa Magdi régóta nem szerepelt ennyit a képernyőn, mint mostanában. Az új Megasztárral tért vissza, immáron zsűritagként, ami egykor igazi álom lehetett számára, de ez ma már a valóság.

Magyarország egyik legnagyobb hangja a Sztárban Sztár All Starsban szintén letette a névjegyét, méghozzá nem is akárhogyan. Gubik Petrával, a fő esélyessel énekelhetett a döntőben, és egy olyan dalt adtak elő, ami minden generáció számára különleges lehet. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

Marsalkó Dávidot utánozta Petra, aki nemcsak külsőben, hanem minden másban is hozta az eredeti karaktert, a tőle megszokott részletességgel. Mindig nehéz férfit utánozni, főleg egy ilyen hangot, ám Petrának ez sem jelentett nagy gondot, míg Magdi hangja egyszerűen káprázatos volt.

Magdi a dalt követően azt mondta, egyrészt nagyon jó énekesnőnek tartja Petrát, és szorít érte, hogy ő nyerje meg a versenyt. Lékai-Kiss Ramónát abszolúte meggyőzte Gubik Petra, szerinte még a férfi energiákat is hozta, maximálisan elégedett volt azzal, amit látott és hallott.

Stohl András szerint kiszúrás volt a TV2-től, hogy egy ilyen nehéz dalt kapott Petra, amit azért tettek, hogy szorosabbá váljon a döntő. Ettől függetlenül úgy érzi, bőven megugrotta a limitet az énekesnő, megemelte előtte a kalapját. Petra szerint ez a verseny arról szól, hogy a lehetetlennel cimboráljanak, és most is ez történt, de imádja, hogy részt vehet ezekben a kihívásokban.

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.