Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárban Sztár All Stars: Rúzsa Magdi Gubik Petrával döntőzik (videó)

Gubik Petra nagyon boldog, hogy Rúzsa Magdival énekelhet együtt a Sztárban Sztár döntőjében, ami nagy show-nak ígérkezik.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Eljött a nagy nap, ma este ugyanis színpadra lép a négy döntős a Sztárban Sztár All Starsban, és nem sokkal éjfél előtt kiderül, ki nyeri a legendás szériát. Gubik Petra komoly esélyese a finálénak, ám amíg ki nem mondják a nevét, bárki másnak is lehet esélye.

Az viszont beszédes, hogy négy egymást követő alkalommal lett napi győztes, amit nehezen tud kezelni. Oláh Gergő lehet talán a legnagyobb ellenfele Petrának, aki hozzá hasonlóan eddig szinte csak pozitív kritikákat kapott. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

Papíron Puskás Peti tűnik a negyediknek, aki pedig Curtisszel közösen énekel majd. Maximálisan megérdemli Peti a döntőt, volt pár olyan alakítása, ami láttán az ember tátott szájjal nézett maga elé, és ez már önmagában többet érhetett számára, mint bármi.

Gubik Petra egy igazi legendával, Rúzsa Magdival énekelhet a színpadon, akit mostanában a Megasztárban láthatunk zsűritagként. Mindketten izgatottak, és Magdi rajongói szintén hozzásegíthetik Petrát ahhoz, hogy megnyerje a műsort.

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.