Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárban Sztár All Stars: Oláh Gergő lehet Gubik Petra nagy kihívója?

Oláh Gergő nem gondolta volna, hogy eljut a Sztárban Sztár All Stars döntőjéig, így most extrán boldog, hogy ott van.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Oláh Gergő Gubik Petra mellett a másik olyan versenyző, aki eddig szinte csak pozitív kritikát kapott. Ugyanakkor Petra jutott be úgy a döntőbe, hogy négy egymást követő alkalommal is övé lett a napi elsőség, ami történelmi tett.

Ma este jön a döntő, többek között Tóth Gabival is, aki már nem nyerheti meg a szériát, viszont újra énekelni fog. Petra toronymagas favorit, és az eddigi látottak alapján talán csak Gergő foghatja meg őt, de lehetnek még meglepetések, senkit nem írhatunk le. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

Oláh Gergő egészen őszintén beszélt arról, hogy nem gondolta, ott lesz a döntőben, és talán emiatt is annyira elégedett, függetlenül attól, milyen eredményt ér el a végén. A saját évadában nem jutott el ideáig, így ez egy igen komoly mérföldkő számára.

Elismeri, most minden más a műsorban, és úgy érzi, ennek ahhoz is köze van, hogy sokat változott az évek során. Érzései szerint, amiatt is szerepelt eddig ilyen jól a verseny alatt, mert azt nem versenynek fogta fel, hanem csak szórakozni és szórakoztatni szeretett volna. „Nem feszültem rá.”

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.