Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárban Sztár All Stars: Puskás Peti felkészült, megnyerheti a döntőt?

Gubik Petrát szinte lehetetlen lesz legyőznie a többieknek, ezt legbelül valószínűleg Puskás Peti is tudja, aki joggal van ott a döntőben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Puskás Peti nélkül az idei Sztárban Sztár All Stars nem lett volna annyira különleges, ez mindenki számára egyértelmű lehet. Több mint meghatározó az, amit letett az asztalra és összességében szinte tökéletes teljesítményt nyújtott.

Peti nem tagadja, nem esett jól neki, amikor a saját évadában igen hamar kiesett, mert számos produkciót szeretett volna még színpadra vinni. Amit akkor elvett tőle a sors, most duplán visszaadta számára, miután a Sztárban Sztár All Stars döntőjében szerepelhet, amiért hálás. Soron kívül Schobert Norbi fia csak a kezdet volt, rengeteg fiatal állhat katonának

Emiatt sincs benne hiányérzet, ráadásul több mint különleges dicséreteket kapott a zsűritől, akik ideje korán elmondták, helye van a döntőben. A műsor egyik legnagyobb „felfedezettje”, akire más karrier várhat odakint, látván azt, hogy milyen karakterformálásra képes.

Ami pedig a finálét illeti, egy olyan dalt fog elénekelni, mely közben szinte semmit nem kell csinálnia. Emiatt is lesz annyira más a korábbiakhoz képest, míg a másik előadása alatt Majkát fogja alakítani Curtis mellett, amit szintén sokan várnak.

Nagy bejelentést tett Gyurcsány Ferenc a 2026-os választások kapcsán

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke nagy bejelentéssel rukkolt elő a 2026-os választások kapcsán,

Szombat este pályára lép a Real Madrid, vajon hogyan fogadják Mbappét?

Miután idegenben játszik a Real Madrid, lehetséges, hogy a hazai szurkolók egy része gondoskodni fog arról, hogy a francia csatár kényelmetlenül érezze magát.