Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Kocsiból kiszólva szóltak be keményen Tóth Gabinak és párjának

Arra is volt példa, hogy valaki szemtől szemben szóljon be Tóth Gabinak és párjának, Papp Máté Bencének a kapcsolatuk miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem volt nehéz látni, az emberek többsége kinek a pártját fogták Tóth Gabi és Krausz Gábor válása kapcsán. Gabi sejthette, hogy durva támadásokat fog kapni emiatt, ráadásul a szakításukat követően új kapcsolata lett egy nála fiatalabb férfival.

Ez csak olaj volt a tűzre, igazi gyűlölethullám indult meg vele szemben, amibe sok kapcsolat beleroppant volna. Hirtelen Papp Máté Bence egy országosan is ismert emberré vált, aki jelenleg a Dancing with the Starsban szerepel Gabi oldalán, és nem kizárt, hogy ők is bemutatkozhatnak az Ázsia Expresszben, talán már jövőre. Soron kívül Ilyen hőmérsékletek várnak ránk szombaton a nagyvárosokban

Gabi és Máté rengeteg támadást kapott, főként a közösségi médián keresztül, de arra is volt példa, hogy élőben, szemtől szemben szóljanak be nekik. Erről mesélt a profi néptáncos a Blikknek adott interjújában.

„Azért volt olyan eset a benzinkúton, amikor megállt mellettünk egy autó, leengedték az ablakot, és kiszóltak: Na, mi van, jobban főz?” – idézte Mátét a 24.hu. A táncos elárulta, miután kiderült, hogy Gáborék válnak, Gabit mindenki elhagyta, még a legközelebbi környezetéből is, köztük családtagokkal. Mindezt borzasztó igazságtalannak tartja, és egy kezén meg tudja számolni, végül kik maradtak mellette.

Máté nem beszél Gáborral, szerinte soha nem lesznek barátok, bár erre nincs is szükség, különösen a múltat tekintve. Valószínűleg nem venné jó ki magát a dolog, ha Máté és Gábor barátkoznának, ráadásul két totálisan más karakter, nem valószínű, hogy tömegével lennének közös témáik.

Sajtóhírek szerint a Real Madrid már bánja Mbappé leigazolását

Úgy tudni, hogy a Real Madrid már sajnálkozik Mbappé szerződtetése miatt, hiába nem fizettek érte egy centet sem a PSG-nek.

Logisztikai szövetség: a vasúton egyre nagyobb gondot jelent az infrastruktúra állapota

A logisztikai szövetség véleménye szerint a vasúton egyre nagyobb gondot jelent az infrastruktúra állapota.

Dancing with the Stars: lecserélte a TV2 Galambos Lajost

Galambos Lajos mégsem léphet táncparkettre a Dancing with the Stars új évadában, ami miatt a TV2 egy másik hírességnek ad lehetőséget a műsorban.