Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárban Sztár All Stars: Peter Srámek megmondta a frankót Oláh Ibolyáról

Peter Srámek ma este a Sztárban Sztár All Stars döntőjében fog szerepelni, ami egy igen különleges élmény lesz számára.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Szombat este rendezik meg a döntőt, melynek ideje alatt Tóth Gabi is visszatér, énekelni fog a színpadon. Természetesen a többség a négy döntősre kíváncsi, akik mind esélyesek lehetnek, bár az nem lehet kérdés, hogy Gubik Petra toronymagas favorit, aki mindezt szerényen kezeli.

Peter Srámek a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy nagyon boldog a döntő miatt, és mint mindig, most is végtelenül hálás a rajongóinak, azoknak, akik rá szavaztak. Közel 10 évvel ezelőtt már szerepelhetett a Sztárban Sztár döntőjében, ám egyvalami nem változott, mégpedig a benne lévő izgatottság. Soron kívül Ilyen hőmérsékletek várnak ránk szombaton a nagyvárosokban

Többek között Oláh Ibolyáról is beszélt, aki közvetlen a döntő előtt esett ki. Ibolya örült ennek, nem akart már továbbjutni, mivel egyrészt teljesen elfáradt, másrészt úgy érzi, nem az ő világa a televíziós szereplés, ami kapcsán számos kritikát kapott a közösségi médián keresztül.

Srámek nagyon szereti Ibolyát, jó embernek és kiváló énekesnőnek tartja. Örült annak, hogy közösen dolgozhattak, és elárulta, ritka nála, amikor rengetegszer néz meg egy klipet, ám a saját produkciójukkal kivételt tett. „Naponta többször, még ma reggel is.”

Legalább 33 ember halálát okozta egy menekülttábort ért izraeli légicsapás

Péntek délután izraeli légitámadás érte a Gázai övezet északi részén található jabaliai menekülttábort, ami jelentős emberi és anyagi veszteségeket okozott.

Nagy rangadót rendeznek az NB1-ben szombaton, Dzsudzsákék visszatérnek

A Debrecen és a Paks egymással csap össze, és közel sem biztos a vendégek győzelme, hiába a hazai csapata rendkívül rossz formája.

Diáklányokkal került szexuális kapcsolatba két angyalföldi tanár

Egy angyalföldi technikum két tanára került szexuális kapcsolatba diáklányokkal, amiből rendőrségi ügy lett.