Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ilyen stílusos volt Gáspár Evelin pénteken (videóval)

Gáspár Evelin a pénteki napokat is szereti, hiszen az már szinte hétvége, amikor még inkább felpezsdül az élet Budapesten.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Budapest számos lehetőséget rejt önmagában, és ezt minden híresség tudja. Azok, akik távol laknak a fővárostól, egyértelműen hátrányban vannak, főleg a fiatalok, akiket számtalan eseményre invitálnak.

Gáspár Evelin sokáig Salgótarjánban lakott, majd úgy döntött, nekivág a budapesti életnek, amit addigra már jól ismert. Később Gáspár Virág is hasonlóan tett, mindketten Budapesten élnek és imádnak ott lenni. Soron kívül Másodszor is elkésett az ATV ismert műsorvezetője, távozik a csatornától

Sok új barátot szereztek és közben egyre több program van már mögöttük. Gyakorlatilag minden napra jut valami érdekesség, nem panaszkodhatnak a lányok, akik igyekeznek a lehető legstílusosabbak lenni, főleg Evelin.

Evelin már nagyon érzi az irányt, és természetesen a pénteknek is megadta a módját, hangolódván a hétvégére. Egy izgalmas szettet választott magának mára, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.

Kiderült, tavaly összesen mennyi pénzt hozott Kína Magyarországra

Hatalmas összegekben fektettek be a kínai cégek Magyarországon 2023-ban, amit most számszerűsített a kormány Varga Mihály pénzügyminiszter által.