Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Másodszor is elkésett az ATV ismert műsorvezetője, távozik a csatornától

Tóth Géza másodszor is késett, ami után távozik az ATV-től, így 13 év után befejezi a híradós műfajt.

...svg content...Fotó: Facebook/Tóth Geza
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Tóth Géza a Facebook oldalán keresztül jelentette be, hogy 13 év után befejezi a híradós műfajt, nem láthatjuk többé az ATV képernyőjén. Megköszönte a bizalmat a csatornának, majd úgy fogalmazott, hogy túlvállalta magát, ami miatt péntek reggel komoly zavart okozott.

Elnézte a beosztását és nem ment be az ATV híradójába. „Másodszor elkövetni ugyanazt a hibát, nem fér bele! Elnézést kérek a kollégáktól és a kedves nézőktől is.” – idézte az 24.hu az ismert tévést, aki tavaly év végén mintegy másfél órás késéssel érkezett meg a munkahelyére.

Emiatt fegyelmi eljárást indított vele szemben az ATV, amit akkor még megúszott, figyelmeztetés lett a vége. Nem ő az egyetlen, aki hasonlóan járt, ugyanis tavaly novemberben felbontották Gajdos Tamás szerződését, aki szintén híradósként dolgozott, miközben több alkalommal is késett, amit nem tolerált a csatorna.

Kiderült, tavaly összesen mennyi pénzt hozott Kína Magyarországra

Hatalmas összegekben fektettek be a kínai cégek Magyarországon 2023-ban, amit most számszerűsített a kormány Varga Mihály pénzügyminiszter által.