Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.

...svg content...Fotó: Facebook/Bálna Terasz
Belföld

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Igazi trendi helyszínné vált az elmúlt években a Bálna Terasz, ám most ennek vége, mert bezárja kapuit a népszerű budapesti helyszín. A Facebook oldalon jelentették be a szomorú hírt, amiről a Telex is beszámolt, de a részletek nem derültek ki.

Egyelőre nem tudni, mi a pontos oka annak, hogy bezár a vendéglátóegység, amit a magyarok mellett a turisták előszeretettel látogatták. „Kedves Vendégeink és Barátaink! Szomorúan jelentjük be, hogy a Bálna Terasz története jelenlegi formájában Október 29-től véget ér.” – írta a kiadott közleményükben. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

„Közel 10 évvel ezelőtt egy baráti kezdeményezésből indultunk, és azóta büszkén váltunk Budapest egyik ikonikus találkozási pontjává. A rengeteg kulturális, gasztronómiai esemény és rendezvény, amit itt szerveztünk, mind-mind felejthetetlen élményt jelentett számunkra.”

Október 28-án szolgálják ki utoljára a vendégeket, ugyanakkor jelezték, hamarosan egy új koncepcióval érkeznek egy másik helyszínen, tehát folytatják, csak máshol. Ennek részleteit is minden bizonnyal a Bálna Terasz Facebook oldalán fogják majd közölni.

„Sajnos most búcsúznunk kell, és október 28-án szolgálhatunk ki titeket utoljára. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részese volt ennek a csodás történetnek, és hozzájárult ahhoz, hogy a Bálna Terasz azzá váljon, ami. Ígérjük, hogy hamarosan egy új koncepcióval, egy új helyszínen találkozhatunk ismét. Köszönjük, hogy velünk voltatok! A Bálna Terasz Csapata”

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.