Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Elképesztő hasonlóságot fedeztek fel Majka és Donald Trump karrierútjában

Érdekes közös vonást találtak a rapper és az amerikai elnökjelölt között.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Alex Brandon
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elképesztő hasonlóságot fedezett fel Majka és Donald Trump karrierútjában a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság – derül ki a beszámolóból. Egy frissen megjelent tanulmányban ugyanis azt vizsgálták, milyen hatásai voltak a realityknek mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban.

Ebben két nevet emeltek ki: az első realitykorszakból a legtöbbet profitáló Majkát és a hasonlóan nagy népszerűségre szert tevő egykori, majd az idei választásokon újrainduló amerikai elnököt, Donald Trumpot. A tanulmányban megállapítják, hogy a hasonló műsorokban „kitermelt” celebek nagyrészt eltűnnek a műsorokat követően. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Nem úgy Majka, akinek kétségtelenül a ValóVilág jelentette a karrierének kezdetét, és vitte egészen a Forbes legbefolyásosabb celeblistájának éléig – írja a Story a tanulmányra hivatkozva. Míg az NMHH közleményében azt is kiemeli: „Nemzetközi kitekintésben Donald Trump amerikai elnökké válásában is nagy szerepe lehetett annak, hogy előtte számos valóságshow-ban szerepelt, többek között a The Apprentice című – Magyarországon jelenleg Az álommeló néven futó – üzleti realityben”.

Az ugyanis az NMHH megfogalmazása szerint „kidomborította a nézők és későbbi szavazók előtt Trump minden olyan képességét, amely mind egy sikeres üzleti, mind egy sikeres politikai vezetőnél elengedhetetlen”. Ennek alapján kijelenthetjük, Majka nagy eséllyel futhatna be közéleti karriert – hangsúlyozza a lap.

De korábban azt is megírtuk, hogy a rapper is háttértáncosnak állt az X-Faktorban, erről pedig természetesen videó is készült. Olyan jól érezték magukat Majkáék, hogy háttértáncosnak álltak a válogatók alatt, Tóth Andi addig maradt a helyén. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy Donald Trump az amerikaiak ellen is bevetné az amerikai hadsereget.

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.

Tragikus buszbaleset történt Törökországban, többen meghaltak

Több halottja is van a legutóbbi törökországi buszbalesetnek, illetve már huszonöt sérültről tudni.

Vonat elé hajtott egy autó Tiszalöknél

Újabb súlyos baleset történt, ezúttal Tiszalöknél, ahol egy vonat és egy autó ütközött össze egymással.