Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Most fotóval üzent Magyar Péter Orbán Balázsnak

Orbán Balázs továbbra is központi téma Magyar Péteréknél a politikus korábban adott félreérthető nyilatkozata miatt.

...svg content...Fotó: Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója nyilatkozik a sajtó képviselõinek az EU-tagországok állam-, és kormányfõinek csúcstalálkozóján Brüsszelben 2024. október 17-én. MTI/Bodnár Boglárka
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Nagy port kavart Orbán Balázs 56-os nyilatkozata, amit később tisztázott és melynek kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök is megszólalt. A teljes baloldal a vezető politikus távozását követelte, miközben árulónak nevezték.

Gyurcsány Ferenc is így tett, aki a kormányfővel szemben is hevesen fogalmazott a parlamentben, amiért 14 millió forintos bírságot kapott, miután átlépett egy határt. Gulyás Gergely miniszter többször tisztázta, részükről az ügyet lezárták és Orbán Balázs marad a helyén.

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője ezúttal egy fotóval üzent Orbán Balázsnak október 23. kapcsán, ugyanis azon a napon többek között az ellenzék is megemlékezést tart az 1956-os forradalmi hősökre emlékezvén. „Orbán Balázsnak. Október 23-án találkozunk a Bem szobornál és Széna téren.” – írta a posztjában Magyar Péter.

Orbán Viktor a 2026-os választásokról: „Majd a magyarok eldöntik”

Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta, nem a németek és nem is Brüsszel fogja megmondani, mi legyen Magyarországon.

Vonat elé hajtott egy autó Tiszalöknél

Újabb súlyos baleset történt, ezúttal Tiszalöknél, ahol egy vonat és egy autó ütközött össze egymással.

Európa egyik legfontosabb vezetőjével találkozik Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök Németország után Franciaország felé veszi az irányt, hogy egy újabb kiemelten fontos európai vezetővel tárgyaljon.