Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Késik és drága lesz a Nintendo 64 modernizált változata

De kit érdekel, hogyha kazettával is fog majd működni a retró konzolozás jegyében!

...svg content...Fotó: unsplash | illusztráció
Konzol/Videójátékok

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Már tavaly is hírt adtunk a régi Nintendók feltámasztására specializálódott Analogue legújabb projektjéről, melynek középpontjába a legendás N64 került. Ma már jóval előrébb tartanak, és már fotókat is közzétettek a konzolról, ám még mindig várniuk kell a rajongóknak.

A legfrissebb információk szerint ugyanis néhány hónapot egész biztosan az Analogue 3D, amely 249,99 dolláros áron kerül majd a boltok polcaira várhatóan 2025 első negyedévében – számolt be róla a The Verge. Soron kívül Másodszor is elkésett az ATV ismert műsorvezetője, távozik a csatornától

Az előrendeléseket ugyanakkor már október 21-től felveszik, és már azt is ismertették, hogy mit fog tudni az újdonság amely képes lesz a klasszikus játékokat 4K-ra felskálázni, és kompatibilis lesz a kazettákkal.

Az Analogue 3D támogatja a Bluetooth-kapcsolatot, négy vezérlőporttal, két USB porttal és SD-kártya foglalattal is rendelkezik. Fájdalom, de ezért a pénzért nem jár majd hozzá egyetlen darab kontroller sem.

Ezt külön vásárolhatjuk meg 40 dollárért, cserébe viszont kompatibilis Android telefonokkal, PC-vel és a Nintendo Swicth-csel is. Jó hír, hogy akinek még van régi és legfőképp működőképes N64 kontrollere, akár azt is használhatja hozzá.

Kiderült, tavaly összesen mennyi pénzt hozott Kína Magyarországra

Hatalmas összegekben fektettek be a kínai cégek Magyarországon 2023-ban, amit most számszerűsített a kormány Varga Mihály pénzügyminiszter által.