Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Magyar Péter egyszerre három serpenyővel sütött palacsintát (videó)

A Tisza Párt elnöke tartotta magát az ígértekhez, és ezúttal három serpenyővel tért vissza palacsintát sütni.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Pétertől nem állnak távol a lazább, bulvárosabb tartalmak, amiket általában a TikTok-oldalán oszt meg. Ugyanakkor sokan nem követik figyelemmel ezt a platformot, mely leginkább a fiatalokra jellemző, bár ez is változóban van.

Még mindig a Facebook az, ahol el tudja érni egy politikus a legtöbb potenciális szavazót. Magyar időről időre ezen a platformon is megoszt bulváros videókat, szövegeket, bejegyzéseket, így tett most is, és megint palacsintát sütött. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. Íme a palacsintasütés három serpenyővel, két tojással, banán nélkül.” – írta a posztjában Magyar Péter, aki ezúttal azt mutatta meg, hogy három serpenyővel is képes erre a mutatványra. Korábban kapott némi kritikát, ami miatt beruházott három új palacsintasütőre.

Megemlítette a videójában, hogy egykor a házibulikon 100-150 palacsintát kellett készíteniük, így van gyakorlata benne. Míg a riválisa, Orbán Viktor miniszterelnök a kondiból posztolt, addig Magyar Péter ezt most a konyhában tette meg. Magyar Péter palacsintasütős videója erre a linkre kattintva érhető el, vagy alább a TikTokon.

@magyarpeterofficial Tartsatok velem és készítsünk együtt palacsintát✌️❤️ #magyarpéter #tisza #tiszapárt #fy #fyp #foryou ♬ France Accordion Swing – MIZUSATO Masaki

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.