Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

40 ezer jegyet már elkapkodtak, jövő pénteken kezdődik a többi jegy értékesítése a Magyarország-Németország meccsre

Aki szeretne személyesen drukkolni a helyszínen, az vésse be a naptárába a jövő pénteket.

...svg content...Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki közleménye szerint eddig mintegy 40 ezer szurkoló váltott bérletet az év elején és a nyár második felében a magyar-német mérkőzésre.

A fennmaradó jegyeket október 25-én, pénteken 10 órától kezdik árusítani a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, négy különböző árkategóriában. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A jegyvásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra, és klubkártya sem kell, ugyanakkor a személyes adatok megadása kötelező. Egy vásárlás során legfeljebb négy jegy szerezhető be.

A magyar válogatott Marco Rossi irányításával jelenleg a csoport harmadik helyén áll, miután hétfőn győzelmet aratott Bosznia-Hercegovina ellen. A csapat november 16-án Hollandiában lép pályára, majd három nappal később, november 19-én 20:45-kor fogadja Németországot a Puskás Arénában.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.