Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sziget Fesztivál: jövőre éjszakai negyed és kedvezményes jegyek is várják a fesztiválozókat

Egy kedvezményes jegyvásárlási akció hamarosan el is startol!

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő

Kádár Tamás, a Sziget főszervezője árulta el, hogy miközben az európai fesztiválpiacon általánosan 5-10 százalékos jegyáremelkedés figyelhető meg, a Sziget továbbra is arra törekszik, hogy a legjobb ár-érték arányú fesztiválok közé tartozzon.

A fesztivál már túl van egy Szuper Early Bird akción, de október végén indul az Early Bird + Szitizen Limited Kit akció is. Ennek keretében az első 48 órában kedvezményes jegyek mellett a vásárlók egyedi csomagokat is kapnak, melyekben környezetbarát, újrahasznosított anyagokból készült ajándékok találhatók. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Emellett elérhető lesz a Diákjegy és az U21 bérlet, mely a 21 év alatti fiatalok számára nyújt kedvezményeket. A fesztivál közleménye szerint jövőre még nagyobb hangsúlyt kap a Sziget éjszakai élete. Kádár elmondta:

„A Sziget alapvetően 0-24-ben kínál élményeket, de a népszerű helyszínek mellett újabb felfedeznivalókkal is igyekszünk színesíteni a kínálatot. Azt már most elárulhatom, hogy még több élettel töltjük meg például a Sziget éjszakai programjait, jövőre a látogatókat már egy olyan éjszakai negyed is várja, ahol alkonyattól pirkadatig pezsdül fel az élet”

Az első fellépők nevei hamarosan bejelentésre kerülnek, míg a kedvezményes jegyek október 28-tól lesznek elérhetők, az első 48 órában exkluzív ajándékcsomaggal kiegészítve.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.