Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Orbán Viktorról készült képet vásárolt Magyar Péter

Magyar Péter ezúttal egy magáról és Orbán Viktorról vásárolt képet vásárolt, amik jótékony célokra fordít majd.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (b) a párt demonstrációján az MTVA óbudai székháza elõtt 2024. október 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter és Orbán Viktor között éles csata várható a 2026-os választásokon, de addig még sok idő van. A Fidesznél nem aggódnak az új közvélemény-kutatások miatt, miután a belső méréseik teljesen mást mutatnak.

Gulyás Gergely miniszter hangsúlyozta, ugyan a belső méréseiket soha nem osztják meg, annyit elárult, nincs miért aggódniuk. Szerinte politikai célzattal készült a legutóbbi felmérés is, melynek alapján a Tisza Párt ráesett a Fideszre. Igazán erre csak 2026-ban fogunk választ kapni, amikor az emberek elmennek szavazni.

Magyar Péter is magabiztos, úgy gondolja, biztosan megnyerik a választásokat és a Tisza Párt lesz az új kormánypárt. Legutóbb két képet vásárolt, amiken ő és nagy riválisa, Orbán Viktor miniszterelnök szerepel, melyek jótékony célokat fognak szolgálni.

„drMáriás: Arany Orbán Viktor és Arany Magyar Péter felszabadít Warhol műtermében. Mindkét képet megvásároltam (lefoglaltam) az ArtMarket kiállításon és decemberben karácsonyi jótékonysági licitre bocsátom. A bevételből szegény sorsú családok karácsonyát támogatjuk.” – írta a posztjában Magyar Péter.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.