Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárbox: Schobert Lara minden eddiginél erősebb és gyorsabb (videó)

Láthatóan sokat fejlődött Schobert Lara az elmúlt hetekben, aki döntőt fog vívni a Sztárban Lolával.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan vereséget vártak Schobert Lara első bokszmeccsén, végül nagyon simán nyert, egy pillanatig sem volt kérdés, ki a jobb. Rendkívül magabiztosan bokszolt és láthatóan még bírt volna pár menetet, annyira fitt.

Az ellenfele igen hamar elfáradt, Lara viszont még csak lihegni sem lihegett. Többek között ez jelentette a nagy különbséget a két bokszoló között, ráadásul Lara gyorsabb és erősebb is volt, gyakorlatilag minden területen jobb. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Lola meccse már jóval szorosabb volt, és látván azt, hogy a nála sokkal fiatalabb Lara mire képes, kemény ütközet vár rá a döntőben. Mindketten folyamatosan készülnek a végső csatára, aminek esélyese jelenleg Schobert Norbi lánya.

A ringben majd kiderül, ki a jobb a két amazon közül, de az biztos, hogy Lara erősebb, jobb és gyorsabb lett az elmúlt hetekben. A róla készült videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.