Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Krausz Gábor is reagált rá, hogy párjával kihagyták az Ázsia Expressz stábbuliját

Elmondása szerint egyszerűen annyiról van szó, hogy túl kimerültek voltak, semmi más nem áll a háttérben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, egyes értesülések szerint Krausz Gábor meglehetősen kiborult, miután fény derült rá, hogy Mikes Annával nem ők nyerték meg az Ázsia Expresszt. Ugyanis elsőként Béres Anett és Sáfrány Emese ért be a célba, akik mostanra a pénznyereményüket is elköltötték. Egyúttal elárulták, nem voltak könnyű helyzetben a verseny ideje alatt, mivel folyamatosan szapulták őket.

A sztárséf száját pedig válogatott szitkozódások hagyták el az eredményhirdetés után, s még szerelme sem tudta jobb belátásra bírni. Krausz Gábor utólag azt mondta ennek kapcsán, az Ázsia Expressz kísérőműsorában, hogy a döntő után elöntötték az érzelmek és elég rendesen káromkodott, de ez persze nem Anettéknek és nem is az ő győzelmüknek szólt. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Ezúton szeretnék gratulálni, mert ez ott is akkor elmaradt. Kőkemények voltatok” – fogalmazott. Mindemellett úgy tudni, Gábor és Anna az eredményhirdetés helyszínéről sietve távoztak. Később a stáb és az utolsó három páros Juniorék, Krauszék és Anették számára tartottak egy bulit, mégpedig annak céljából, hogy megünnepeljék a többhetes forgatás végét.

Ám a hírek szerint a második helyezett páros ezen sem jelent meg. A séf erre nemrégiben úgy reagált a közösségi médiában, hogy azt írta: „Botrány‼️Sőt, felháborító bűneset: nem mentünk el buliba Annával. Ez ám az igazi szenzáció, elaludtam a kanapén”. Mint fogalmazott, párjával túl fáradtak voltak, ezért döntöttek úgy, hogy otthon maradnak.

Még hozzáfűzte: „Aki egész nap a gép előtti ül, lejárató cikkeken agyalva az nyilván nem értheti, hogy vannak olyan embert próbáló helyzetek, amiben elfáradunk. Testileg, lelkileg. A lényeg, hogy kihagytunk egy műsort lezáró rendezvényt, skandalum, tényleg óriási Story, címlapot ér. Ps: a stábot és a szereplőket csókoljuk, szeretünk Titeket!”.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.