Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szentkirályi Alexandra is gyászolja Kozma Imre atyát

Szentelték Alexandra, a Fidesz budapesti képviselője is megszólalt Kozma Imre atya halála kapcsán, aki számtalan embernek segített az évtizedek alatt.

...svg content...Fotó: Kozma Imre irgalmasrendi szerzetes beszédet mond, miután átvette az Esterházy-díjat az Országház Felsõházi üléstermében 2024. március 8-án. Továbbá posztumusz Esterházy-díjban részesült Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) néhai elnöke. MTI/Soós Lajos
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Kozma Imre atya az egész életét a papi hivatásra tette fel, arra, hogy segítsen. Óriási szerepet játszott abban, hogy az emberek jobb helyzetbe kerüljenek és mindig, minden alkalommal másokat helyezett előtérbe maga helyett.

Élete utolsó percéig igyekezett segíteni, de már ő sem lehet velünk, ugyanis csütörtök hajnalban örök álomra hajtotta a fejét. Szentkirályi Alexandra is mély tisztelettel beszélt a Máltai Szeretetszolgálat alapító elnökéről, aki örökre nagy név marad. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

„Elhunyt Kozma Imre atya, a Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke. Megszámlálni is lehetetlen, hány és hány embernek segített élete folyamán jó szóval, támogatással vagy egy biztató kézfogással. Köszönünk mindent, Imre atya!” – írta Szentkirályi Alexandra a Facebook oldalán.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.

Kiderült, miért nem közlekedett az M3-as metró a Deák tér és Kőbánya-Kispest között

Nem balesetről, gázolásról volt szó, hanem valami egészen másról, ami miatt egy ideig nem közlekedett a M3-as metró.