Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sáfrány Emese megmutatta az október közepi bikiniformáját (fotók)

Nem panaszkodhat Sáfrány Emese, az október közepi bikiniformája is nagyon rendben van, csodálatosan néz ki.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sáfrány Emese remek példa arra, hogy érdemes kitartani, mert bármikor fordulhat a kocka. Sok nehéz időszak van mögötte, nem volt szerencséje a párválasztással sem, de az Ázsia Expressz sokat adott neki vissza ebből.

Emese és barátnője, Béres Anett történelmet írtak, mert ezelőtt nem volt női győztese a műsornak, ráadásul sokan leírták őket és azzal számoltak, hogy hamar kiesnek. Végül nem így lett, és a játék felétől már egyértelműen az egyik legerősebb duó voltak. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A döntőben is nagyot mentek, megérdemelten lett övék a győzelem és az azzal járó 15 millió forint. Mellette nyertek még további 2 millió forintot is, melyből 1 milliót jótékony célokra ajánlotta fel. Arra is fény derült, mire költötték el a nagyobb összeget, ami nem maradt náluk sokáig.

Jelenleg Spanyolországban nyaralnak, ahol egészen más időjárás fogadja őket, mint idehaza. Emese emiatt megmutathatta aktuális bikiniformáját, mely továbbra is kifogástalan, sokan szeretnének úgy kinézni, mint ő.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.