Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Noszály Sándor családja bejelentette, milyen mentális betegséggel küzd a teniszcsillag

Noszály Sándor mentális betegéggel küzd, ami már korábban kialakult nála, mely úgy tűnik, ismét úrrá lett rajta.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Az RTL korábban kiadott egy közleményt, melyben megerősítette, hogy Noszály Sándor nem lesz ott a Sztárbox döntőjében. Látván az elmúlt napokban róla megjelent videókat, ez a legkisebb mértékben sem okozhatott meglepetést.

Közben kiderült, pontosan milyen mentális betegséggel küzd, amit testvére, Noszály Andrea hozott nyilvánosságra egy közlemény formájában. Leírta, sokan aggódtak a testvére állapota miatt, és egyúttal megerősítette, Sándor újra Magyarországon tartózkodik, és elkezdte azt a kezelést, ami a bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

„Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban” – idézte a Story Noszály Andreát, akik természetesen abban bíznak, hogy minél hamarabb felépül az ismert teniszező.

Egy nap Sándor személyesen számolhat be a médiának a betegségéről, többek között arról, mikre emlékszik. „Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat-e a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat”

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.