Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Bejelentést tett az RTL Noszály Sándor állapotát követően

Rengetegen aggódnak Noszály Sándorért, aki láthatóan mentális gondokkal küzd, de szerencsére már biztonságban van, viszont ilyen állapotban nem lehet ott a Sztárbox döntőjében.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Mindenki láthatta Noszály Sándort az elmúlt napokban az Instagram oldalán keresztül. Rengetegen fejezték ki aggodalmukat és arra kérték a barátokat, a családtagokat, azonnal hozzák őt haza valahogyan, hogy orvosi kezelést kaphasson

Ezek után nem okozhat meglepetést, hogy Noszály Sándor, aki megnyerhette volna a döntőt, nem folytatja a versenyzést a Sztárboxban. Ennél most sokkal fontosabb dolgok várnak rá, hiszen a mentális egészsége a legfontoabb.

Noszály Sándor családjától kapott információk alapján a versenyző nem folytatja a Sztárbox versenyét. Az ismeretes, hogy a Sztárbox október 6-án megrendezett nehézsúlyú elődöntőjének másnapján Noszály Sándor – aki megnyerte az összecsapást – az Egyesült Államokba utazott-, majd az Instagram oldalán közzétett videói miatt nagyon sokan aggódni kezdtek a sportolóért – írja az RTL Magyarország a közleményében.

Hazatért Magyarországra Noszály

A produkcióhoz is érkezett kérdés azzal kapcsolatban, hogy Sándor miként folytatja a versenyt és erről mikor születik döntés. A produkció képviselői szerették volna személyesen felvenni a kapcsolatot a versenyzővel, aki a mai napon (10.16.) hazatért Magyarországra, de erre nem volt lehetőségük.

Noszály Sándor családjától kapott információk szerint, Sándor állapota miatt nem tudja folytatni a Sztárbox versenyét, így nem vesz részt a november 3-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőben. Egészségügyi állapotáról további információk megosztására nincs lehetőségünk. Noszály Sándornak mielőbbi felépülést kívánunk.

A Sztárbox produkciója felkészült arra, hogy ebben az esetben miként bonyolítja le a nehézsúlyban rendezendő Szuperdöntőt, de a téma érzékenysége miatt erről később adunk tájékoztatást – tudhattuk meg.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.