Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hiába a borsos árcédula, úgy rendelik a PlayStation 5 Pro konzolt, mintha ingyen lenne

Több érv is az újgenerációs konzol ellen szól a rajongók és a játékosok szerint, ennek ellenére mégis úgy fogy, mintha nem lenne holnap.

...svg content...Fotó: YouTube/Sony
Konzol/Videójátékok
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Vészesen közeleg a várva várt, mégis vitatott PS5 Pro konzol hivatalos megjelenése: noha a legfejlettebb komponensekkel készült és egyenletes 60FPS-sel zökkenőmentes játékot kínál, a PS5 Pro eredeti bejelentését komoly kritikák érték, elsősorban a borsos árcédulája miatt.

De tovább is mehetünk: nem jár hozzá a szinte nélkülözhetetlen lemezolvasó és a függőleges állvány sem, ami érthető módon bosszantott fel sok játékost. Mindezek ellenére azonban ahogy elkezdtek megjelenni a különböző platformokon az összehasonlító videók az újgenerációs konzolról, egyre többen kezdtek megenyhülni és kedvelték meg az új konzolt. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Ezt bizonyítja az is, hogy az Amazon szerint a PlayStation 5 Pro a PlayStation 5 Games kategóriában az első számú bestseller, ami határozottan váratlan fordulat, hiszen látszólag az egész világ ellenezte a PS5 Pro-t, főként annak igen borsos árát.

További érdekesség, hogy a PS5 Pro a következő országokban a legkelendőbb: Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Németország, Olaszország, Japán, Franciaország és Spanyolország.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.