Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Filmbe illő verekedés tört ki egy hevesi motoros és egy felháborodott nő között

Ha nem az ügyészség osztja meg a részleteket, talán el sem hisszük.

...svg content...Fotó: Unsplash/Clay Banks
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Az Egri Járási Ügyészség két külön ügyben emelt vádat azok ellen, akik különböző tárgyakat dobáltak egymáshoz egy falusi konfliktus során. Az esetek 2022. október 23-án történtek Egercsehiben.

A vádirat szerint egy középkorú férfi motorral tartott hazafelé az erdőből, melynek zaja zavarta az egyik ház kertjében dolgozó asszonyt. A nő, felháborodva a zaj miatt, átdobta a kezében lévő gereblyét a kerítésen, célba véve a motoros férfit. Soron kívül Óbuda alpolgármestere várhatóan december végéig börtönben marad

Noha a dobás majdnem eltalálta, a férfi időben kitért, és a gereblye csak enyhén érintette a fején lévő bukósisakot. A férfi dühösen megállt, s válaszul a sisakját átdobta a nő udvarára.

Később ráébredt, hogy sisak nélkül nem folytathatja útját, így berúgta a zárt kaput, és betört az ingatlanra. Ott szóváltás alakult ki közte és az asszony között, mely végül tettlegességig fajult: a férfi fellökte a nőt, aki az esés következtében törést szenvedett.

Az ügyészség a nőt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt vádolta meg, és a bíróság hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. A férfit súlyos testi sértés és magánlaksértés miatt vonták felelősségre, ebben az ügyben az ügyészség szintén felfüggesztett szabadságvesztést javasolt.