Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rubint Réka nem tudja, Schobert Norbi mindig hűséges volt-e hozzá

Rubint Réka arról is mesélt, hogy voltak olyan sms-k, melyek elég kétértelműek voltak, de kitartott a férje mellett.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi egy több mint szerencsés embernek mondhatja magát, és nemcsak amiatt, mert életben van a súlyos egészségügyi helyzetei után. Rubint Réka szó szerint mindenben kitartott eddig mellette, még a legmélyebb időszakokban is, amiért több mint hálás.

Norbi szinte mindig hangsúlyozza, hogy Réka számára a legfontosabb személy a Földön és nem is tudna nélküle élni. Legutóbb is együtt tartottak edzést Erdélyben, és úgy tűnik, minden korábbinál mélyebb szintű a kapcsolat közöttük. Soron kívül Igazi örömhírt kaptak a nyugdíjasok az Orbán Viktor vezette magyar kormánytól

Réka volt az Útközben elmeséled című műsor legutóbbi vendége, aminek ideje alatt Sváby Andrással beszélgetett. Természetesen Norbi is szóba került, akivel már nem egyszer újította meg a házasságát Réka, annyira fontosak egymásnak.

„Soha semmilyen helyzetben nem fordítottam hátat annak a társnak, annak az embernek, akinek 2002-ben örök hűséget fogadtam.” – idézte a Blikk Réka szavait, aki arra a kérdésre nem tud egyértelmű választ adni, hogy a férje mindig hűséges volt-e hozzá. Szerinte ezt Norbitól kellene megkérdezni, ám a válasz ettől függetlenül nem maradt el.

„Hát, nem tudom. Tényleg nem” – válaszolt Réka, aki elárulta, kapott már el olyan sms-t is, amit elég kétértelműnek gondolt. Ugyanakkor hangsúlyozta, ez még a kapcsolatuk első fázisában történt, sok évvel ezelőtt. Réka kiemelte, neki nincsenek titkai és bízik a férjében.