Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Galambos Lajos újra szerelmes, egy fiatalabb nőt szeret

Galambos Lajos újra szerelembe esett, aki egy fiatalabb nő, és láthatóan boldog emiatt, de egyelőre nem udvarolhat odakint.

...svg content...Fotó: YouTube/ Frizbi TV
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Továbbra sem tudni, hogy Galambos Lajos ott lesz a Dancing with the Stars új évadában, mert a korábbi hírek arról szóltak, a hatóság engedélyére várnak, hiszen a korábbi ügye miatt még viselnie kell a lábán a nyomkövetőt.

A TV2 nem jelentette be a verseny utolsó párosát, de hamarosan ennek is meg kell történnie, mert a következő hétvégén indul a DWS új évada. A csatorna ismét Lajcsi birtokán járt, ahol érdekes dolgok derültek ki a zenész magánéletéről. Soron kívül Óbuda alpolgármestere várhatóan december végéig börtönben marad

Kiderült ugyanis, hogy újra szerelmes, de jelenleg nem járhat el udvarolni, így a kedvesének kell mennie hozzá. Ezt egy különleges helyzetnek írta le Lajcsi, aki ugyan nem volt hajlandó megnevezni a nő korát, annyit elárult, fiatalabb nála.

Maga a kapcsolat nem új, már a börtönbe vonulása előtt együtt voltak, a nő mindvégig kitartott mellette. A legszebbnek és a legjobbnak írta le őt Lajcsi, aki azt is elárulta, hogy a gyermekei részéről egyelőre megvan a távolságtartás a kapcsolatot illetően. Arra kérte őket, csak adják meg neki az esélyt.