Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Béres Anett az Ázsia Expresszről: folyamatosan szapultak minket

Úgy érzi, volt olyan támadás is, ami nagyrészt neki szólt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Béres Anett és Sáfrány Emese nyerték meg az idei Ázsia Expresszt, ami azt is jelentette, hogy hozzájuk került a 15 millió forintos fődíj. Jelentős összeg, mely természetesen a hírességeknek, az ismert embereknek is jól tud jönni. A többi versenyző közül volt, aki gratulált a győzteseknek, míg más kissé nehezebben viselte, hogy alulmaradt.

Mindemellett arra is fény derült, Anett és Emese mire költötték a nyereményüket: őszintén elmondták, mihez kezdtek az összeggel. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy Béres Anettnél rendkívül erős gyógyszerek voltak az Ázsia Expressz ideje alatt. Utólag elárulta, mindenre felkészült a korábbi súlyos balesete miatt. Soron kívül Váratlan bejelentés: rendhagyó időpontban tartják a következő Kormányinfót

Nemrégiben pedig az átélt kalandokról, az őket ért kihívásokról, a többi versenyzőről és a teljesítményükről beszéltek. Emellett az is szóba került, hogy az, hogy a többiek mennyire támadták őket, az mennyit húzott le az energiájukból. A lányok szerint a műsor ideje alatt nem igazán, utólag szembesültek jobban a dologgal – derül ki a Mokkából.

„Egyetlen egy face to face támadás volt. Igazából az nagyrészt nekem jött, köpni-nyelni nem tudtam. Mert hogy nem volt előzménye, ezért végképp nem értettem, de nyilván a tévéből megtudtam, hogy volt előzménye. Folyamatosan szapultak minket, de mi ennek a 90%-át, ugyanúgy ahogy a többi tévénéző, mi is otthon a tévében láttuk” – fogalmazott Anett.

Majd azzal folytatta: „Nem értettem és az igazságtalan dolgot nem szeretem. (…) Nem is volt közöttünk semmilyen kommunikáció. Igazából inkább a nem értés meg az igazságtalanság fájt, hogy: de most akkor ezt miért kaptam? Vagy mi történt?”. A műsor pozitív hozadékaként pedig Emesével együtt azt említette, hogy sok üzenetet kapnak, miszerint félreismerték őket, ma már másként állnak hozzájuk.