Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nyerő Páros: ez gyorsan ment, máris balhé tört ki a villában

A Nyerő Páros második játéknapjának végén hamar vita tört ki az egyik páros között, aminek még lesz folytatása.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Elrajtolt a Nyerő Páros új évada, benne az új szereplőkkel. Később érdekes lesz látni, kik maradnak együtt közülük, mert számos szereplő már nincs együtt, ahogyan Csuti és Kulcsár Edina sem, akik azért fogadták el az RTL felkérését, hogy lendítsenek a kapcsolatukon.

Nem jártak sikerrel, Edina pedig már két gyermeket is szült az új párjának, G.w.M-nek. Csutira szintén rátalált a szerelem, bár nem első próbálkozásra, mert két kapcsolata is volt előtte, amik végül zátonyra futottak, azokban nem volt több. Soron kívül Döntött a bíróság: elektromos rollerrel is elkövethető az ittas járművezetés

Az új évadban Berki Mazsi is szerepel a szerelmével, ami komoly meglepetés, mert hosszú időn át kerülték a nyilvánosságot. Ez egy mérföldkő a kapcsolatukban, ahogyan Hujber Feriéknél is, akik az egyik legjobb duó lehetnek.

Sokat nem kellett várnunk az első hangos vitára sem, egymásnak feszült az egyik páros, nem értettek egyet egy-két dologban. Ez csak a kezdet, hamarosan folytatódik a verseny és érdekes feszültségek alakulnak majd ki.