Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Shakira egy nagyon egyedi Lamborghinivel jár (videó)

Nem lehet azt mondani, hogy Shakira visszafogott megjelenést választott volna, igazi világsztárként utazhat.

...svg content...Fotó: Shakira kolumbiai énekesnõ és Bizarrap argentin DJ és lemezproducer a Bzrp Music Sessions, Vol. 53 címû dalukért átvett elismeréssel a Latin Grammy-díjak átadóünnepségén a sevillai FIBES Konferencia- és Kiállítási Központban 2023. november 16-án. Az elismeréseket elsõ alkalommal adták át az Egyesült Államokon kívül. MTI/EPA-EFE/Julio Munoz
Cool
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Shakira új életet kezdett a magánéleti válsága után, egészen az Egyesült Államokig utazott, ahol új barátokat is szerzett. Nagyon boldog, végre kiegyensúlyozott, és ez természetesen mindenre is hatással van.

Megérdemli a boldogságot, sokat szenvedett az elmúlt időszakban, és ez egy újabb példa arra, hogy a pénz nem boldogít. Ha odabent minden rossz, teljesen mindegy, hogy az embernek hány millió eurója van a számláján. Soron kívül Döntött a bíróság: elektromos rollerrel is elkövethető az ittas járművezetés

Nyilván könnyedség, ha nem kell a megélhetésre gondolni, ugyanakkor mindig jobb igazán boldognak lenni kevesebb pénzből, minthogy hatalmas vagyonnal a nevünk mellett éljünk boldogtalanul. Klisének is hangozhat mindez, de ha belegondolunk, ez valóban így van.

A világhírű énekesnő rendkívül fiatalos és nem veti meg a luxust. Többek között egy egyedi Lamborghini Urus is a tulajdonát képezi, ami különleges színezést kapott, és nyilván egy új modellről beszélünk.

Nehéz helyzet előtt áll a Fővárosi Közgyűlés: ha nem cselekednek sürgősen, a kormányhivatal fog helyettük

Ha a főpolgármester és a közgyűlés nem oldja meg sürgősen a problémát, akkor a kormányhivatal fog beavatkozni.