Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Reagált a Fidesz, hogy az Európai Néppárt szerint Orbán Viktornak mennie kell

A Fidesz kommunikációs igazgatója reagált az Európai Néppárt üzenetére, akik szerint mennie kell az Orbán Viktor vezette kormánynak.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Olaf Scholz német kancellár (j) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt a Berlini Folyamat 10. csúcstalálkozóján Berlinben 2024. október 14-én. A Berlini Folyamatot Németország 2014-ben indította útjára azzal a céllal, hogy az uniós bõvítést is elõsegítve megerõsítsék a nyugat-balkáni régió országai közötti együttmûködést. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda
Európa
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre többen próbálnak külsőleg beavatkozni a magyar ügyekbe, amit a kormány nem hagy szó nélkül. Legutóbb az Európai Néppárt üzent, miszerint az Orbán Viktor vezette kormánynak mennie kell, és azt akarják, hogy Magyar Péter legyen az új miniszterelnök.

Mafred Weber kijelentette, a Tisza Párt elnöke lép majd Orbán Viktor helyére, amiről azonban nem a német politikus, hanem a magyar emberek fognak dönteni 2026-ban. Ami pedig az Európai Néppárt legutóbbi üzenetét illeti, Menczer Tamás egyértelművé tette a helyzetet a Fidesz kommunikációs igazgatójaként.

„Újra külföldről akarják megmondani, milyen kormánya legyen Magyarországnak.❗️ Manfred Weber akar diktálni, aki a migráció és a háború legfőbb támogatója.” – írta a Facebook oldalán Menczer Tamás, aki szerint Magyar Péter tegnap elmondta, mi az ára Weber támogatásának.

Menczer szerint a támogatás ára többek között az, hogy be kell engedni a migránsokat, illetve csatlakozni a háborúpártiakhoz. Ezzel együtt eltörölnék a multik által fizetett adókat, a rezsicsökkentést, valamint a 13. havi nyugdíjat.

„Tegnap Magyar Péter elmondta, mi Weber támogatásának ára! Le kell mondani a nemzeti szuverenitásról! Azaz be kell engedni a migránsokat, csatlakozni kell a háborúpártiakhoz, el kell törölni a multik által fizetett adókat, a rezsicsökkentést, és el kell venni a 13. havi nyugdíja. Magyarországról csak a magyar emberek dönthetnek! A nemzeti konzultáció során védjük meg Magyarországot!”