Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi nehéz éven van túl: „Nagyon sok támadást, bántást kaptam”

Tóth Gabi szerint a csúcson szállt ki a Sztárban Sztár All Starsból, amit már nem nyerhet meg, de nem elégedetlen.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

A Sztárban Sztár All Stars döntőjét ezen a hétvégén rendezik meg, aminek Gubik Petra toronymagas esélyese. Komoly meglepetést okozna, ha nem Petra nyerne, annyira más szinten van, ráadásul négy egymást követő alkalommal is ő volt a napi győztes.

Tóth Gabi legutóbb távozott, többek között Azahriaht is utánozta, amit imádott. Sok pozitív értékelést kapott, viszont a közösségi médiában csak úgy ömlöttek rá a negatív kritikák, többek között azt írták róla, hogy a verseny ideje alatt végig a saját hangján énekelt, nem utánzott senkit. Soron kívül Döntött a bíróság: elektromos rollerrel is elkövethető az ittas járművezetés

Gabi kedd reggel a Mokkában beszélt arról, hogy nem volt egy könnyű feladat Azahriaht utánoznia, és ugyan ismerte a dalait, annyira gyorsan mondja a szöveget az énekes, hogy sose értette azokat. Hallásra nem is tudta volna levenni a dalszöveget, emiatt azt írott formában is megkapta. Ugyanakkor nagyon élvezte és nagyon boldog volt, hogy 40 pontot kapott a zsűritől.

Ahogyan Gabi fogalmazott, a csúcson szállt ki a versenyből, míg Liptai Claudia szavai betaláltak nála. Ennek kapcsán árulta el, hogy nehéz éven van túl, miközben nagyon sok támadást, bántást kapott. A műsornak hála azonban végre megmutathatta, mire képes és ezért hálás a TV2-nek.