Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Schobert Norbi szivarozva üzent a gyönyörű házukból, ilyenkor megnyugszik

Schobert Norbi számára nagyon fontos a szivarozás, hosszú évek óta ez az egyik hobbija, nála ez jelenti az „énidőt”

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka nemrég Erdélyben jártak, ahol edzést tartottak. Remekül érezték magukat, és Norbi rendkívül stílusosan utazott ki a repülőtérre, ugyanis úgy döntöttek, hogy inkább repülővel mennek, ami jóval gyorsabb, mint autóval.

Közben a nagyobbik fiúk, Schobert Norbi Jr. letette a katonai esküjét, akire végtelenül büszke a család. Norbi sokat tanult az elmúlt öt hétben a kiképzése során, és noha még mindig csak 19 éves, készen áll megvédeni a hazáját. Soron kívül Szigorít a vendégmunkások foglalkoztatásán a kormány, íme a részletek

Norbi elfoglalt ember mindig csinál valamit, így neki is szüksége van arra, hogy egy kicsit egyedül legyen, például egy minőségi szivar társaságában. Ez jelenti számára az „énidőt”, nagyon szereti a hobbiját, és ilyenkor valóban el tud lazulni.

„Ez az én esti én időm. Egy szál minőségi szivar. Nem letüdőzve. Békepipa a ma stresszére és a holnapra való felkészülésre. Egy jó szivar megnyugtat és nem dohányzás, mint ahogy egy fél pohár minőségi bor sem alkoholizmus. Köszönettel tartozom mentoromnak, személyes szivar sommelier-nek, @olaszgabo Barátomnak és az Alföld Tabaknak!” – üzent Schobert Norbi.

Nehéz helyzet előtt áll a Fővárosi Közgyűlés: ha nem cselekednek sürgősen, a kormányhivatal fog helyettük

Ha a főpolgármester és a közgyűlés nem oldja meg sürgősen a problémát, akkor a kormányhivatal fog beavatkozni.