Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

A Megasztár eddigi egyik legnagyobb meglepetéshangja, Dohány Roland (videó)

Annak ellenére, hogy musicalt énekelt Dohány Roland, olyannyira elvarázsolta a válogatón lévőket, hogy megszólalni sem tudtak.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Voltak páran, akik musical előadással próbálkoztak a Megasztár válogatóján, ami már önmagában hátrányt jelent, hiszen teljesen más stílusban keres a zsűri tehetségeket. Ennek ellenére sorra érkeztek a produkciók, és nem a legjobb előadásban.

Volt, akinek még csak-csak lett volna hangja, de azzal, hogy musicalt énekelt, végképp kiírta magát a versenyből. Egyeseknek pedig még csak hangjuk sem volt hozzá, ami gyakorlatilag a lehető legrosszabb forgatókönyv. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor és Szijjártó Péter „áruló”, „Putyin szennyesét mossák”

Majd jött egy rendkívül szimpatikus 33 éves családapa, Dohány Roland, és megmutatta, miről is szól egy jó musical. Marics Peti már kivolt a sok musicaltől, így nem volt túl sok reménye Roland előadását illetően, de rögtön felkapta a fejét, amikor a versenyző kiengedte a hangját.

Mintha csak egy profi állt volna a színpadon, nagyon nagy a potenciál benne, különösen, ha minden más stílusban is képes lesz erre. Ha ez így van, az egyik legerősebb férfi hang lehet, aki messzire juthat ebben a versenyben, a Megasztár idei évadában.