Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megasztár: Curtis legszebb dalát énekelte a Magyar Honvédségtől Oláh Nikolasz (videó)

A fiatal katona nagyon nagy örömmel érkezett meg a Megasztár válogatójára, ahová három katonatársa kísérte el.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban már írtunk arról, hogy egy hivatásos katona is szerencsét próbált a Megasztár válogatóján, amit még nyáron forgattak. Stílusosan katonai egyenruhában érkezett meg Oláh Nikolasz a zsűri elé, akik szeretettel fogadták.

Nikolasz számára rendkívül fontos hivatás a katonaság, a katonai élet, és szeretné mindezt átadni a fiataloknak. Munka közben ugyan nem énekel, a szolgálati idő lejárta után rögtön kiereszti az énekhangját és gyakorol. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor és Szijjártó Péter „áruló”, „Putyin szennyesét mossák”

Egy nagyon szimpatikus, határozott fiatalember, aki teljes szívéből énekel, és ennél nincs is fontosabb. Curtis legérzelmesebb dalát adta elő, majd a zsűri kicsit bajban érezte magát, mert nem akart igazán kritizálni egy olyan embert, aki a hazáját védi.

Ugyan nem jutott tovább a katona, dicsérettel illették és biztatták, hogy folytassa az éneklést. Szerencsére nem esett rosszul Nikolasznak az értékelés, éretten kezelte a helyzetet, ráadásul távolról sincs rossz hangja, érdemes folytatnia a gyakorlást.