Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ma este Nyerő Páros: Berki Mazsiék és Hujber Feriék is bemutatkoznak

Berki Mazsi és párja is szerepelnek az új Nyerő Párosban, ami meglepő, mert eddig nagyon óvták a magánéletüket.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Ugyanakkor az elmúlt időszakban nyitottabbá váltak, addig eleinte nem volt hivatalos, kivel van együtt Berki Mazsi. Egy sikeres vállalkozó lett a párja, akit néha már apának szólít Mazsi kislánya, Berki Krisztián második gyermeke.

Krisztán évekkel korábban hunyt el tragikus hirtelenséggel, később viszont Mazsira újra rátalált a boldogság. A feldolgozás részeként szerepelt a Dancing wi th the Starsban, miután lehetőséget kaphatott erre Kulcsár Edina nem várt terhessége okán. Soron kívül Kigyulladt, majd teljesen kiégett egy BMW Óbudán, a közeli Spar épületében is kár keletkezett

Rengeteg támadást kapott a műsorban Mazsi, így érdekes lesz látni, hogyan tekintenek rá az emberek a Nyerő Párosban. Rajtuk kívül többek között Hujber Feri és szerelme is ott lesznek a versenyzők között, akik finoman szólva is fel fogják kavarni az álló vizet.

Ma 20 órakor debütál az RTL-en a csatorna egyik kedvenc műsora, és már az első epizódban lesznek érdekes jelenetek. A műsorvezető Sebestyén Balázs maradt, akinek a munkáját Kabát Peti fogja segíteni.

Leginkább a balatoni vonatok tehetnek a késésekről a MÁV-vezér szerint

Hegyi Zsolt itt megemlítette az utasokat is, hogy sokszor sokáig tart, míg fel- vagy leszállnak a szerelvényekről.

Rekordmagasságban a vaj ára Európában, komoly kihívások előtt a pékek és cukrászok

Az elemzők szerint az árak mérséklődése várható, de ez időbe telhet – mindez aggasztó hír a pékségek és cukrászdák számára a közelgő karácsonyi szezonra készülve.

Fiatalokat fenyegettek a ságvári álrendőrök, videón az őrizetbe vételük

Rendőrnek kiadva magát a férfi megfenyegette a két fiatalt, hogy adják át az okmányaikat és kifizessék a helyszíni bírságot, különben fogdába szállítás helyett lelövi őket.