Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megasztár: Mikes Zsüliett 16 évesen állította fel a zsűrit, zseniális tehetség

Mindenki állva tapsolta meg a 16 éves lányt, aki messze előrébb jár fejben, lélekben és tehetségben, mint a legtöbb fiatal.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Olyan tehetségeket láthattunk vasárnap a Megasztárban, akik nemcsak lenyűgözőek, hanem nagyon érdekesek is. Ezúttal is a lányok vitték a prímet, komoly esély van arra, hogy a mezőny nagyobb része nőkből álljon.

Bánsági Petronella is csak ezt bizonyítja, aki nem mellesleg modell is lehetne, annyira egyedi szépség. Szabó Csillag szintlén a fiatal mezőny tagja, és könnyen lehet, hogy már most írt egy slágert, amit rommá játszhatnak a rádiók. Soron kívül Gyurcsány Ferenc szerint a nyugdíjasok mindig sírnak, ez a probléma

A nap legnagyobb produkcióját azonban nem ők, hanem egy 16 éves lány nyújtotta. Mikes Zsüliett egy végtelenül szerény tehetség, és sok szempontból messze idősebb, tekintve a lelkét, a hangi adottságait és azt a fajta személyiséget, amit képvisel. Már most készen állhat arra, hogy sztárrá váljon, és ez valószínűleg így is lesz.

Gyerekszínészként dolgozott korábban, ugyanakkor nem ezen a területen szeretne elhelyezkedni. Tolmácsnak készül, ami kapcsán a zsűri jelezte neki, hogy erre minden bizonnyal nem lesz ideje, mert óriási énekes válhat belőle. Érdemes meghallgatni, mindenkit magával ragadott, állva tapsolt neki a közönség és a zsűri.