Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megasztár: Szabó Csillag óriási tehetség, dalszerzőként is övé lehet a világ (videó)

Szabó Csillag a fiatalkora ellenére rendkívül ügyesen ír dalokat, és nem mellesleg a hangjában is megvan a lehetőség.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Csillag azon fiatalok közé tartozik, akik a művészet világa felé húznak, mindenük a zene, és amikor rossz élmények érik őket, abba menekülnek. Számos helyzetben segített már neki az éneklés, a dalszerzés, és a jövőben ő lehet az, aki másoknak segít ezáltal.

Csillag nem tagadja, mióta az eszét tudja, a zene, az éneklés rajongója, nagyon készült már arra, hogy megmutassa, mire képes. A Megasztár új évada láttán vett erőt magán, hogy kiálljon a nagyközönség elé. Soron kívül Gyurcsány Ferenc szerint a nyugdíjasok mindig sírnak, ez a probléma

Ritka, amikor valaki saját dallal érkezik meg a zsűrihez, ráadásul egy nagyon erős dalról van szó, ami már most slágergyanús. Papp Szabi szerint a dalt profi körülmények között is rögzíteni kell, mert nagy sláger válhat belőle, ami komoly dicséret.

Ugyan a zsűri nem volt teljes egyetértésben, végül Csillag meggyőzte a sztárokat. Caramel például abban kételkedett, hogy vajon van-e olyan hangja a lánynak, mint dalszerzői képessége, miután nem dalszerzőket, hanem Megasztárokat keresnek.

A végső döntést azt követően hozták meg, hogy engedélyt adtak Csillagnak egy másik dal eléneklésére is, mellyel bizonyította, sokkal több erő lakozik benne. Valóban nagy benne a potenciál, amit ha ki tudnak aknázni, esélyes is lehet.

https://tv2play.hu/megasztar/27_csillag_meggyozte_a_zsurit_ot_igennel_a_zsebeben_tavozott_a_versenyzo