Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Marco Rossi nem számít gálára Bosznia-Hercegovina ellen

Kiegyenlített mérkőzésre számít a magyar szövetségi kapitány, aki sorsdöntő meccs előtt áll a Nemzetek Ligájában.

...svg content...Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatott sajtótájékoztatóján a zenicai Bilino Polje Stadionban 2024. október 13-án. A csapat a következõ napon a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában Bosznia-Hercegovina legjobbjai ellen lép pályára Zenicában. MTI/Illyés Tibor
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A magyarok legutóbb Hollandia ellen léptek pályára, akiket kis híján óriási meglepetésre legyőztek. Közel volt a történelmi siker, emiatt sem tudtak igazán örülni a játékosok a döntetlennek, ami azonban még sokat érhet.

Hétfőn újra pályára lépnek, ezúttal a bosnyákok otthonában, ami egyúttal visszavágó is. Korábban a Puskás Arénában feszültek egymásnak, és ugyan a magyar csapat rengeteg helyzetet dolgozott ki, a vendégek mindent megúsztak.

„Balogh Botond a sérülése miatt ma edzett először velünk, még kicsit kockázatos lenne holnap pályára küldeni. Mindig vannak nehézségek, sérülések, de mindenki hasznára van a csapatnak. Nyilván nem a legkényelmesebb, ha nélkülöznünk kell bárkit is, de teljes a bizalom a jelenlegi keret felé, nem aggódunk a hiányzók miatt.” – mondta Marco Rossi a sajtótájékoztatón a mérkőzés előtt.

A németek és a hollandok más szint

Hangsúlyozta, Németország és Hollandia, a csoport másik két tagja egészen más polcon van, mint a magyarok és a bosnyákok. Szerinte nagyjából Boszniával egyenrangú Magyarország, és pontosan emiatt kiegyenlített mérkőzésre számít.

„A csoportunkban Németország és Hollandia teljesen más polcon van, mint Magyarország és Bosznia-Hercegovina. Mi Boszniával nagyjából egyenrangúak vagyunk, ebből adódóan holnap kiegyenlített mérkőzésre számítok. Mindenekelőtt azért vagyunk itt, hogy elhozzuk a három pontot, mindent meg fogunk tenni ezért.”

Egy ideje azon dolgozik Rossi a csapattal, hogy megoldják azokat a problémákat, amik még az Európa-bajnokságon ütötték fel a fejüket. A csapategység a legfontosabb számukra, és a szövetségi kapitány szerint ezt a Hollandia elleni meccsen be is bizonyították.

„Az előző edzőtábor kezdete óta azon vagyunk, hogy megoldjuk azokat a problémákat, amelyek az Eb során jelentkeztek. Számunkra a legfontosabb a csapategység és a hollandok elleni találkozón ezt be is bizonyítottuk.” – idézte az mlsz.hu.

Már közel 120 ezres megtekintésnél jár Magyar Péter exének új videója

Alig két nap alatt átlépte a 110 ezres nézettséget Magyar Péter volt barátnőjének legújabb videója, amit hamarosan újabb követhet.