Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,543 $

Tóth Gabi imádott Azahriah lenni, már „Tóth Gazi” a neve

Tóth Gabi humorosan jelentkezett be, ezúttal „Tóth Gazi” néven Azahriah miatt, ugyanis őt utánozta a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Elnézve a közösségi médiás kommenteket, erősen megosztotta a nézők véleményét Tóth Gabi produkciója. Noha 40 pontot kapott a zsűritől, végül nem juttatták tovább a szavazók, ráadásul rendkívül sok bántást kap a különböző közösségi platformokon.

Sok Azahriah-rajongó háborodott fel, szerintük kicsit sem hasonlított Gabi a kedvencükre, és gyűlölettel beszélnek róla. Mások pedig gratuláltak az énekesnőnek, sajnálják, hogy már nem lehet versenyben és búcsúzott. Soron kívül Valóságos vírustanya lehet a fogkefénken és a zuhanyrózsánkon, a feléről nem is tudtunk

Gabit mélyen megindította az, amit a zsűri mondott neki, és akkor úgy tűnt, továbbjuthat. Liptai Claudia, aki egyúttal az egyik rajongója is, rengeteg dicséretet fogalmazott meg felé, akárcsak a zsűri szintén országosan ismert tagja, Hajós András.

Tóth Gabi imádott Azahriah lenni, és köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták, szavaztak rá, nagyon hálás ezért. „Tóth Gazi. Imádtam ezt a szerepet! Ölellek benneteket! Köszi és hajrá a finalistáknak” – írta a posztjában Gabi az Instagram oldalán, amit már 445 ezren követnek.