Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,668 $

Megasztár: keményen üzent a hűtlen férfiaknak egy csinos nő (videó)

A csinos és szép nő keményen üzent a hűtlen férfiaknak a volt kedvese miatt, aki megcsalta őt, ami láthatóan igencsak megérintette.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

A megcsalás az egyik legkegyetlenebb dolog, ami történhet egy kapcsolatban. Számos kapcsolat, házasság „működik” úgy, hogy minimum az egyik fél megcsalja a másikat, de az sem ritka, amikor mindkettő, ami szintén a „no komment” kategóriába tartozik.

Nem is gondolnánk, manapság milyen természetessé váltak a megcsalások, korosztálytól függetlenül. Sokszor igazi topnőket csalnak meg olyan nőkkel, amik a közelükben sincsenek, de hát a férfiak egy rész így működik. Soron kívül Késelés történt egy miskolci szórakozóhely előtt, egy 16 éves fiú életét vesztette

Emiatt is nehéz megtalálni az igazit, és ne csodálkozzunk, ha sok nő zárkózott és bizalmatlan. A Megasztárban is volt egy jelentkező, akitől megkérdezték, mit üzen a hűtlen férfiaknak, és a kemény válasz nem is maradt el.

Mindenki felnevetett, Rúzsa Magdi pedig azt mondta, annyira tudta, hogy ez lesz a válasza a hölgynek. Hamarosan pedig kiderül, milyen énekhangja van a csinos és vonzó nőnek, akiért a pasik most pláne odalesznek, hogy látják a tévében.

Donald Trump azt mondta legutóbbi beszédében, hogy 4 hónapon belül kitörhet a harmadik világháború

A lehető legriasztóbb forgatókönyvvel riogatta támogatóit a volt elnök.