Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,841 $

Közel 20 sérültje van a Zala vármegyei súlyos buszbalesetnek

18 sérültről tudni, akik különböző sérüléseket szenvedtek a nagy Zalai vármegyei buszbalesetben.

...svg content...Fotó: Facebook/Delta Hírek
Baleset

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos buszbaleset történt a magyar utakon. A helyszínen készült fotók is megmutatták, hogy komoly volt a helyzet, ami miatt a hatóságok nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy személyautó ütközött frontálisan a Volánbusz buszával, ami végül az oldalára borult, rajta az utasokkal. Összesen 18 sérültről tudni, akik közül 16-an a buszon ültek, míg ketten az autóban. Soron kívül Megszólalt a Sallai Nóra balesetét okozó BMW-s családja

Sznopek Veronika elmondta: egy személyautó kocsisort előzött a település közelében, de a manővert nem tudta befejezni, és frotálisan összeütközött a szemben szabályosan közlekedő autóbusszal. A menetrend szerinti járat az ütközés miatt az út menti árokban az odalára borulva állt meg, a személyautó összeroncsolódott.

A buszon utazó húsz ember közül 16-an sérültek meg, közülük egy ember súlyosan, míg a személyautóban utazó két embert is kórházba szállították, annak sofőrjét ugyancsak súlyos sérülésekkel.

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján arról számolt be, hogy az oldalára borult busz utasait zalaegerszegi és pacsai hivatásos tűzoltók mentették ki a járműből, a gépkocsiban utazó két embert pedig feszítővágóval tudták kiszabadítani. A helyszínre számos mentőautó érkezett. A járműforgalom csak vasárnap kora reggel indulhatott újra ezen a szakaszon.

Liner/MTI

Az orosz sajtó egy Orbán Viktor ellen tervezett merényletről ír, Szijjártó Péter is reagált a híresztelésekre

Az orosz sajtó egy Belgrádból érkező hírről beszámolva közölte, merényletet terveznek Orbán Viktor ellen. Most Szijjártó is reagált az állításokra.